Vas zanima, kje so vadbe?
Seznam lokacij

sodeluj

Ste mogoče ali pa bi želeli postati ...

Ponudniki lokacij

Del zgodbe Simbioza Giba lahko postanete tako, da ponudite svojo lokacijo in s tem omogočite priložnost, vredno doživetja in izkušnjo, vredno spomina.

Več

Lokalni in regionalni koordinatorji

Simbioza giba je vseslovenski medgeneracijski projekt- GIBANJE JE ŽIVLJENJE IN ŽIVLJENJE JE GIBANJE, ki bo letos povezoval vse generacije od -9 mesecev do 100+ let po celotni Sloveniji preko gibalno, športno- rekreativnih aktivnosti. Lokalni in regionalni koordinatorji boste zopet ključnega pomena za nemoten potek aktivnosti. Vaša naloga bo koordinacija aktivnosti na lokalni in regionalni ravni.

Več

Partnerji

Tudi vaša organizacija nam lahko pomaga povezati Slovenijo. Kako? Širite informacije o projektu med svoje člane, zaposlene, partnerje, lokalno okolje. Kot družbeno odgovorna organizacija se pridružite trajnostnim Simbiozinim projektom ali vseslovenski akciji.

Več

Pokrovitelji

Prispevajte k Simbiozi in Simbiozi Giba tudi vi in podprite sodelovanje med generacijami! Ponujamo vam možnost, da se pridružite mreži podjetij in organizacij, ki že več let podpirajo naše vseslovenske akcije, ki so v letu 2013 prešle v več trajnostnih projektov.

Več

Tečajniki

Prijave bodo mogoče od 2.10.2017.

Več

Prostovoljci

Simbioza se je začela kot vseslovenski medgeneracijski projekt e-učenja, pri katerem so poglavitno vlogo prevzeli mladi prostovoljci. Njihova vloga bo ključna tudi letos.

Več
simbiozo giba ponosno predstavlja: