Vas zanima, kje so vadbe?
Seznam lokacij

Novice

Nazaj na novice

Prijave za Simbiozo Giba 2016 so odprte!

Z vrtoglavo hitrostjo se približujemo letošnji vseslovenski akciji Simbioza Giba 2016! Letos bomo gibali med 10. in 16. oktobrom na lokacijah po vsej Sloveniji.

 

Z vrtoglavo hitrostjo se približujemo letošnji vseslovenski akciji Simbioza Giba 2016!Letos bomo gibali med 10. in 16. oktobrom na lokacijah po vsej Sloveniji.

Danes so se na naši spletni  strani, prav tako pa preko telefonske številke 030-456-776, odprle prijave za vse udeležence. Prijave so za akcijo pomembne zato, da se posamezne lokacije, ki ponujajo športne aktivnosti, lažje pripravijo na dogodek in vam s tem omogočijo še kvalitetnejše gibanje. Tudi letos bomo gibali med generacijami, pav tako pa velja, da se nam lahko pridruži vsakdo- od – 9 mesecev do 100+ let. Medgeneracijsko sodelovanje omogoča prenos znanja in informacij, ki jih zberemo v določenem obdobju. Gibanje je pomembno v vseh obdobjih življenja in zato je pomembno, da se informacije o gibanju čim bolj širijo. Ljudje, ki nas obkrožajo so svoje znanje pridobili v različnih situacijah in gibanje je ena izmed aktivnosti, o kateri nimamo vsi enakih podatkov. Potreba po gibanju je vzbujena z znanjem. Znanjem, da je gibanje dobro za zdravje in počutje. Da sta šport in rekreacija dejavnosti, ki nam omogočata kvalitetnejše življenje, ne glede na našo starost. Otroci z gibanjem pridobijo izkušnje o sebi in drugih. Pogosto je športna igra način razvoja in napredka. V času odraščanja je gibanje pomembno za telesni razvoj. Odraslim gibanje pomaga pri sproščanju stresa ter že postana dejavnost za ohranjanje gibalnih sposobnosti. Starejšim gibanje največkrat pomeni aktivnost, ki jih vključuje v skupnost. Z gibanjem vsi izboljšujemo kakovost našega življenja, zato moramo o njem vedeti več. Simbioza Giba je idealna priložnost.

Prijavi se na akcijo! Veselo bomo gibali s prijatelji, vnuki in ostalimi Simbiozniki, delili bomo znanje in izkušnje in izboljševali kakovost našega življenja.

Prijave zbiramo na spletni strani: TUKAJ – kliknite na ikono za prijave, vpišite podatke o lokaciji, ki jo želite obiskati, nekaj svojih podatkov za lažjo organizacijo in že postanete del letošnje vseslovenske akcije. Lahko se prijavite tudi na telefonsko številko: 030-456-776, kjer vam bomo z veseljem pomagali.

 

 

simbiozo giba ponosno predstavlja: