Simbioza
včeraj
danes
jutri
Vas zanima, kje so vadbe?
Seznam lokacij

sodeluj

Pokrovitelji

Prispevajte k Simbiozi in Simbiozi Giba tudi vi in podprite sodelovanje med generacijami! Ponujamo vam možnost, da se pridružite mreži podjetij in organizacij, ki že več let podpirajo naše vseslovenske akcije, ki so v letu 2013 prešle v več trajnostnih projektov.

Zakaj bi nas podprli?
Simbioza in Simbioza Giba sta eni izmed največjih vseslovenskih medgeneracijskih prostovoljskih projektov. Simbioza si je z doslednim uresničevanjem svojih ciljev tekom let zagotovila prepoznavnost v vseh kotičkih Slovenije. Simbioza Giba pa bo nadaljevala in dopolnjevala obstoječe poslanstvo povezovanja mladih in modrih, vseh generacij od -9 mesecev do 100+ let po celotni Sloveniji.

Tekom leta smo prisotni v medijih in širši družbi z raznimi medgeneracijskimi projekti, vsako jesen pa zavzamemo veliko količino medijskega prostora na nacionalni in lokalni ravni, kar vam ponuja odlično priložnost za promocijo med našimi udeleženci.
 
Kako lahko sodelujete?
Da vam olajšamo odločitev o vključitvi v projekt, smo pripravili več sponzorskih paketov, ki vam ponujajo različne možnosti sodelovanja. Simbiozo in Simbiozo Giba lahko podprete kot:
- zlati pokrovitelj
- srebrni pokrovitelj
- bronasti pokrovitelj

Kaj vam ponujamo?
Ker se zavedamo, da imajo različna podjetja različne potrebe, se z veseljem prilagajamo vašim predlogom. Glede na vaše želje vam ponujamo promocijo vašega podjetja ali organizacije in vaših izdelkov ali storitev neposredno v času akcije, v komunikaciji z mediji, na naši spletni strani in preko družbenih omrežij. Vaši predstavniki imajo možnost sodelovanja na vseh naših dogodkih, od novinarskih konferenc in okroglih miz, do uradnih otvoritev in zaključnih prireditev. V času akcije lahko pripravite posebno ponudbo, ki bo primerna za starejše in prostovoljce, mi pa bomo poskrbeli, da bo vaša ponudba kar najbolje predstavljena. 
 
Veseli smo, da je v preteklih letih mnogo podjetij in organizacij v Simbiozi videlo dovolj velik potencial, da so k projektu pristopili kot donatorji. Še naprej sprejemamo tudi donacije v kakršnikoli obliki in zagotavljamo, da se vam ustrezno zahvalimo za vsak prispevek. Skupaj lahko naredimo več. 
 
Pišite nam! trzenje@simbioza.eu

simbiozo giba ponosno predstavlja: