Simbioza
včeraj
danes
jutri
Vas zanima, kje so vadbe?
Seznam lokacij

sodeluj

Partnerji

Tudi vaša organizacija nam lahko pomaga povezati Slovenijo. Kako? Širite informacije o projektu med svoje člane, zaposlene, partnerje, lokalno okolje. Kot družbeno odgovorna organizacija se pridružite trajnostnim Simbiozinim projektom ali vseslovenski akciji.

Simbioza

Zakaj bi se nam pridružili?

Simbioza je eden izmed največjih vseslovenskih prostovoljskih projektov na področju medgeneracijskega sodelovanja, ki si je z doslednim uresničevanjem svojih ciljev zagotovil prepoznavnost v vseh kotičkih Slovenije. Simbiozo pozna večina dedkov in babic, ki se željni novih znanj z veseljem udeležijo delavnic, mladim pa ponuja priložnost, da delijo svoje znanje, pridobijo nove izkušnje in se od starejših tudi kaj naučijo. Simbioza vsako jesen zavzame veliko medijskega prostora na nacionalni in lokalni ravni. Letos njeno tradicijo nadaljuje Simbioza Giba. Tako vam nudi odlično priložnost, da svojo družbeno angažiranost pokažete neposredno v vašem okolju.

Kako lahko sodelujete?

Lahko nam pomagate pri promociji projekta.

  • Gotovo imate na voljo nekaj od naštetega: kakšno plakatersko mesto; adreme vaših članov/zaposlenih/partnerjev, po katerih lahko posredujete informacije; možnost objav na različnih spletnih straneh, družabnih omrežjih, v lokalnih časopisih, glasilih ...
  • (V kolikor lahko nudite tudi prostor za izvedbo kakršnekoli vadbe, postanete Simbioza Giba lokacija.)

 

Veselimo se sodelovanja!

simbiozo giba ponosno predstavlja: