Simbioza
včeraj
danes
jutri
Vas zanima, kje so vadbe?
Seznam lokacij

Arhiv novic

Novice

Simbioza Giba zaključuje vseslovensko akcijo v Sevnici

Danes se zaključuje vseslovenska akcija Simbioza Giba, ki je letos potekala na več kot 300 lokacijah po celotni Slovenijo. Zaključna prireditev bo potekala danes v Občina Sevnica, Boštanju pri Društvo za športno rekreacijo Partizan Boštanj, s pričetkom ob 15 uri.

Več

Predstavitev Simbioza Giba na 2. Nacionalni konferenci o prehrani in telesni dejavnosti za zdravje

Simbioza Giba se je predstavila kot primer dobre prakse.

Več

Simbioza Giba po celi Sloveniji!

Ljubljana, 16.10.2017. Pričela se je Simbioza Giba, gibalo bo več kot 20.000 ljudi na več 300 lokacijah po celotni Sloveniji. Akcija poteka v tednu med 14. in 21. oktobrom po celotni Sloveniji za vse generacije.

Več

Otvoritev 4. Simbioza Giba akcije

Ljubljana, 13.10.2017. Danes smo v okviru Kongresa Šport za vse (v organizaciji Olimpijskega komiteja Slovenija), kjer smo z Vrtcem Mojca in skupino Petelinčki prikazali Simbioza Giba v praksi in uradno odprli in zamigali, že četrti, Simbioza Giba akciji naproti.

Več

Simbioza Giba že četrtič dviga Slovenijo na noge !

Ljubljana, 10.10.2017. Športna medgeneracijska akcija Simbioza Giba se po celi Sloveniji prične 13.10.2017 z otvoritvenim dogodkom v Ljubljani in zaključi 21.10.2017 v Sevnici. Vseslovenski prostovoljski projekt na področju gibanja, športa in medgeneracijskega sodelovanja,

Več

Ustvarjanje enakih možnosti za zdravje vseh prebivalcev

Nacionalni program o prehrani in telesni dejavnosti za zdravje 2015-2025, ki ga koordinira Ministrstvo za zdravje- je odziv države na porast debelosti in kroničnih nenalezljivih bolezni, kot so sladkorna bolezten, srčno-žilne bolezni in različne vrste raka.

Več

Ministrstvo za zdravje podprlo projekt Simbioza Giba

Veseli smo, da je Ministrstvo za zdravje v okviru Javnega razpisa za sofinanciranje programov varovanja in krepitve zdravja do konca leta 2019 podprlo našo akcijo Simbioza Giba.

Več

Simbioza na na 2. Svetovnem OER kongresu

Danes v Cankarjev dom na 2. Svetovnem OER kongresu 2nd World OER Congress za vključujočo, pravično in kvalitetno izobraževanje! Veseli povezovanja nacionalnih deležnikov, gospodarstva in civilne družbe iz celega sveta!

Več

BILI SMO NA FESTIVALU NEVLADNIH ORGANIZACIJ LUPA

Ljubljana, 14.10.2017. Včeraj je v centru Ljubljane, na Prešernovem trgu, potekal Festival nevladnih organizacij Lupa- v okviru predstavitve organizacij pa se je predstavila tudi Simbioza.

Več

SIMBIOZA GIBA TUDI ČETRTIČ!

Vse življenje se gibamo. Simbioza giba 2017, že četrtič, skupaj gibamo v tednu med 14.10.2017 in 21.10.2017, nato pa skozi celotno leto in vse letne čase. Gibanje, rekreacija, športna rekreacija, šport. Za vse generacije od -9 mesecev do 100+ po celotni Sloveniji.

Več

Simbioza Giba je odličen primer medgeneracijskega sodelovanja

Včeraj je ekipo Simbioza Giba kot častni pokrovitelj akcije Simbioza Giba sprejel premier Miro Cerar. Projekt Simbioza Giba je po njegovih besedah odličen prikaz medgeneracijskega sodelovanja v praksi, ko mladi in starejši skupaj sodelujejo v dobro vseh.

Več

DRUŽENJE MLADOSTI IN MODROSTI JE NAJBOLJŠA ŠOLA ZA ŽIVLJENJE

Pričela se je zadnja Simbioza Giba, gibalo bo več kot 20.000 ljudi.

Več

ČAS JE ZA ZADNJO VSESLOVENSKO AKCIJO SIMBIOZA GIBA!

Dočakali smo jo – vseslovensko prostovoljsko akcijo Simbioza Giba! Gibanje, rekreacija, športna rekreacija, šport. Za vse generacije od -9 mesecev do 100+ po celotni Sloveniji med 10. in 16. oktobrom.

Več

VABIMO NA SLAVNOSTNO OTVORITEV SIMBIOZA GIBA 2016- ZAMIGAJTE Z NAMI!

Veselimo se, da je končno tu. V ponedeljek, 10. oktobra, bo na OŠ Vič (Abramova 26) potekala otvoritev projekta Simbioza Giba, ki že tretje leto zapored povezuje Slovenijo!

Več

Prijave za Simbiozo Giba 2016 so odprte!

Z vrtoglavo hitrostjo se približujemo letošnji vseslovenski akciji Simbioza Giba 2016! Letos bomo gibali med 10. in 16. oktobrom na lokacijah po vsej Sloveniji.

Več

POSEBNO PRIZNANJE ZA NAJBOLJŠE OBČINE projekta Simbioza Giba 2015!

NAJBOLJŠE OBČINE projekta Simbioza Giba 2015 so postale Občina Hrastnik, Občina Kanal ob Soči, Občina Podlehnik, Občina Sevnica, Mestna občina Nova Gorica, Občina Trebnje, Občina Tišina in Občina Trzin.

Več

SIMBIOZA GIBA TUDI V LETU 2016!

Gibanje je življenje in življenje je gibanje. Simbioza giba tudi v letu 2016, v tednu med 10.10.2016 in 16.10.2016. Gibanje, rekreacija, športna rekreacija, šport. Za vse generacije od -9 mesecev do 100+ po celotni Sloveniji.

Več

Ostanite aktivni in zdravi s pomočjo Športnega centra Millenium

Telesna aktivnost celo življenje igra pomembno vlogo pri gradnji trdnih kosti, posebno pomembna pa je v starosti, saj z redno telesno vadbo zmanjšujemo posledice redčenja kostne mase.

Več

Z gibanjem in medgeneracijskim sodelovanjem smo povezali Slovenijo in dokazali, da življenje JE gibanje

Po velikem odzivu lani smo si zastavili še višje cilje...in jih celo presegli!

Več

Dan D - čas je za vseslovensko akcijo Simbioza Giba!

Dočakali smo jo - vseslovensko akcijo Simbioza Giba! Gibanje, rekreacija, športna rekreacija, šport. Za vse generacije od -9 mesecev do 100+ po celotni Sloveniji.

Več

Danes začenja z gibanjem 450 lokacij po celotni Sloveniji

Na uradni otvoritvi, ki je danes potekala na Fakulteti za šport, smo tudi uradno odprli vrata letošnji Simbiozi, ki sicer poteka v tednu med 21. in 27. septembrom po celotni Sloveniji.

Več

VODENA VADBA SENIOR FIT V ŠPORTNEM CENTRU MILLENIUM

V okviru projekta Simbioza Giba se lahko med 21. in 27. septembrom v Športnem centru Millenium udeležite brezplačne vadbe Senior fit*.

Več

COREGA® NE SKRBI LE ZA VEČJO SAMOZAVEST, AMPAK NAGRAJUJE TUDI GIBANJE

COREGA® s svojimi produkti omogoča širši nasmeh in večjo sproščenost, s športnimi aktivnosti v tednu Simbioze pa aktivno spodbuja gibanje v zlatih letih.

Več

Vabimo na slavnostno otvoritev Simbioza Giba!

Veselimo smo, da je končno tu. V ponedeljek, 21. septembra, bo na Fakulteti za šport potekala otvoritev projekta Simbioza Giba, ki že drugo leto zapored povezuje Slovenijo.

Več

Soočanje z našim vsakdanjikom - je rešitev v gibanju?

Nova rana človeštva v 21. stoletju je zagotovo izgorelost. Naši vsakdanjiki so bolj stresni, kot so bili 15 let nazaj - zdi se, kot da smo dan za dnem bolj obremenjeni in da vsako leto zahteva več od nas.

Več

Odprte lokacije za udeležence!

Približujemo se vseslovenski akciji Simbioza Giba! Odprli smo lokacije za udeležence, prijave sprejemamo na naši spletni strani in na telefonski številki 030 662 828.

Več

Kako se zaljubimo v svoja jutra?

Nekaterim se šele proti večeru odpre polje kreativne energije, ki jih drži pokonci še pozno v noč. Zjutraj se zato težje zbujamo in stvar je jasna - sovražimo budilke. Zgornje jutranje ure raje preživimo v nekem paralelnem svetu, ki obstaja nekje med sanjami in realnostjo.

Več

Kako naj gibanje postane del življenja?

Poznamo občutek. Slabo počutje, kakšen kilogram preveč ali celo težave z zdravjem. Po dolgotrajnem obdobju nezadovoljstva se odločimo, da je čas za spremembo.

Več

10 veščin, ki jih otrokom da šport

Naše generacije še pomnijo dneve, ko so jezne mame neumorno kričale z balkonov in nas z raznimi grožnjami poskušale izvleči iz igre, da bi nas priklicale domov na kosilo.

Več

Pridružite se akciji Simbioza Giba kot ponudnik lokacije!

Le še slaba dva meseca nas ločita od akcije Simbioza Giba 2015, ki bo letos Slovenijo zaznamovala z gibanjem, rekreacijo, športno rekreacijo in športom. V tednu med 21. in 27. septembrom bom povezali vse generacije, od - 9 mesecev do 100 + let. Pridružite se tudi vi!

Več

SIMBIOZA GIBA TUDI V LETU 2015!

Gibanje je življenje in življenje je gibanje. Simbioza giba tudi v letu 2015, med 21.9. in 27.9.2015. Gibanje, rekreacija, športna rekreacija, šport. Za vse generacije od -9 mesecev do 100+ po celotni Sloveniji

Več

SIMBIOZA IŠČE VODJO MGC-ja!

Simbioza išče in daje priložnost. Drugačno, nenavadno. Morda si ravno ti pravi/a za nas?

Več

Čaka nas medgeneracijski dobrodelni teden!

Spet je tu veseli december, ki bo letos pri nas dobrodelno obarvan. Od ponedeljka, 15. do četrtka, 18. decembra namreč v naših prostorih organiziramo Medgeneracijski dobrodelni teden.

Več

S Simbiozo giba do ugodnosti - Sensilabov Senior preventivni paket

Sensilab je v sodelovanju s Simbiozo giba pripravil ugoden preventivni paket pred boleznimi srca in ožilja Q10 in Omega 3.

Več

SIMBIOZA GIBA USPEŠNO NADALJUJE TRADICIJO SIMBIOZE

Prvi trije dnevi so pokazali, je tudi z gibanjem možno povezati mlade in modre. In odzivi so več kot pozitivni!

Več

Simbioza giba je pred vrati!

Le še nekaj ur nas loči od pričetka akcije Simbioza giba, ki bo za razliko od preteklih Simbioz letos gibala. K akciji so se kot ambasadorji priključili številni športniki, politiki in drugi medijsko prepoznavni obrazi, ki se bodo udeležencem pridružili tudi na posameznih lokacijah.

Več

Corega gibalka Polona

Med letošnjimi ambasadorji gibanja je tudi gospa, ki je številnim vrstnikom lahko zgled, kako se po letih neaktivnosti ponovno povzpeti na konja.

Več

Simbioza giba to soboto v Portorožu

Simbioza giba bo gibala že pred samo akcijo.

Več

SPLETNE PRIJAVE ZA SIMBIOZO GIBA SE ODPREJO V PETEK

Z včerajšnjim dnem se je uradno odprl klicni center in s tem prijave na letošnjo akcijo Simbioza giba. Spletne prijave bodo odprte v petek, 26. septembra.

Več

Z nami ''Zamenjaj in prihrani''!

Z ZPS želimo pomoč ponuditi vsem starejšim, ki želijo prihraniti s sodelovanjem v skupinskem nakupu elektrike in plina.

Več

Bogatejši za 15 tabličnih računalnikov segamo še više!

Podjetje Asbis je eno izmed svetlih izjem, ki verjame v medgeneracijsko sodelovanje med mladimi in starejšimi.

Več

Simbioza giba dobiva tudi vizualno podobo

Ljubljana, 28.7.2014 – Moker začetek ponedeljka sicer naši ekipi ni šel najbolj na roko, a kljub temu je uspešno izpeljala fotografiranje za namene promocije projekta Simbioza giba. V septembru boste tako lahko ob cestah, na avtobusnih postajah in v raznih tiskovinah

Več
simbiozo giba ponosno predstavlja: